Garage en Aanhangwagens Steurbaut BVBA Saris Anssems Hulco Bw

      LENTE AKTIE VAN 01.03 - 12.04 

info via mail : info@steurbaut.be

 

 

'vind ons leuk' op www.facebook.com/garageenaanhangwagenssteurbaut

 

 

 

 

×
Steurbaut uw partner voor alle  Steurbaut uw partner voor alle

Wie zijn wij

Aanhangwagens Steurbaut verkoopt een compleet gamma van de meest kwalitatieve aanhangwagens .We zijn officiële verdeler van de merken Saris, Anssems, Hulco en Bw.

We helpen u bij de keuze van de juiste aanhangwagen voor een optimaal transport van uw goederen, professioneel en particulier, en dit aan correcte prijzen en met steeds hoge kortingen . Onze grote troef naast de verkoop is het herstellen van alle merken aanhangwagens, het klaarmaken en aanbieden voor de jaarlijkse keuring, in een uitgerust atelier met remmentestbank, liftsysteem ed. We hebben een ruim magazijn met een voorraad onderdelen en accessoires voor een vlotte herstelling en voor verkoop.

Garage Steurbaut zorgt reeds meer dan 20 jaar voor het vakkundig onderhoud en herstellen van uw voertuig. Dankzij kennis en overtuiging zijn we een vaste waarde geworden.

Onze specialiteit in service en verkoop zijn vooral de voertuigen van de merken Opel, Skoda en ook allerlei andere merken. We spannen ons dagelijks in om een volwaardige, duurzame en persoonlijke service te bieden in samenspraak met de klanten. Hierbij maken we gebruik van nieuwe computertechnologie, originele kwaliteitsonderdelen, zodat u kan rekenen op een betrouwbare service, hoe nieuw of oud uw wagen ook is.

AANBIEDINGEN

01 Maart,2019

STOCKACTIE : Minigraver-transporter

:  HULCO MINIGRAVER TRANSPORTER --3. 94 x 1.80 binne......

Lees meer
01 Maart,2019

OCCASIE

BAGAGE AANHANGWAGEN -  2.0 X1.10 X 0.65 M - MTM 750 KG ......

Lees meer
01 Maart,2019

OCCASIE

  OCCASIE TE KOOP Saris bagage aanhangwagen 1.84 ......

Lees meer
01 Maart,2019

TRAILER OF THE YEAR 2018

 DE Saris McAlu Pro 2.55x1.33 1as ongeremd mtm 750 kg!!......

Lees meer