Opel wagens

Opel bestaat al meer dan een eeuw. In ruim 110 jaar hebben we een traditie opgebouwd én hebben we doelbewust gewerkt aan de toekomst van de mobiliteit. Al onze energie is er al die jaren consequent gericht geweest op één ding: autorijden voor u nóg meer de moeite waard maken. Meer dan 110 jaar passie voor techniek en voor auto’s, die samen te vatten zijn in drie woorden: “Wir leben Autos”

 

Opel staat voor betrouwbaarheid. Kwaliteit, veiligheid en het hoogste niveau van (rij)comfort zijn vanzelfsprekend.

 

Wir leben Autos: de beeldende expressie van de kernwaarden van Opel.

“Wir leben Autos” verwijst niet alleen naar onze Duitse roots en onze liefde voor Duitse technologie, het drukt ook de passie uit die ons inspireert bij alles wat we doen.

“Wir” staat voor ons gezamenlijk enthousiasme en onze mentaliteit van “schouders eronder”, die ervoor zorgen dat we slimme, verrassende en innovatieve producten kunnen ontwikkelen voor onze klanten.

Maar we bouwen niet alleen auto's, we leven echt voor auto's. Het woord "leben" drukt de energie uit die te voelen is zodra u met Opel in aanraking komt. Het is te voelen in de vele praktische innovaties, de royale uitrusting van iedere Opel en het aantrekkelijke, moderne design.

En tot slot zijn we ervan overtuigd dat ook in de toekomst "Autos" meer zullen betekenen voor mensen dan alleen een vervoermiddel. Een Opel is nooit zomaar een middel om van A naar B te rijden, maar een essentieel deel van ons dagelijks leven.